歐洲晴雨表

维基百科,自由的百科全书
跳到导航 跳到搜索

欧洲晴雨表(英語:Eurobarometer)是自1973年以来,代表欧盟委员会和其他欧盟机构定期进行的一系列民意调查。这些调查涉及欧洲联盟成员国的各种各样的热点问题。欧洲晴雨表的结果由欧盟委员会通讯总局公布。自1973年以来,它的数据库是世界上最大的数据库之一。调查是根據TNS的意见实施的。

外部連結[编辑]

  • Website of the European Commission's Directorate-General Communication, providing public access to the official Eurobarometer reports
  • Data Archive services providing access to Eurobarometer primary data for re-use (statistical analysis) in social science research and training (GESIS)
  • Cross-national survey programmes historical overview and links to resources (GESIS)